Vores strategi

FoodService Danmark ønsker at være den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken.

Det indebærer blandt andet, at vi vil dække foodservice kundernes behovsmæssigt med vores unikke format-portefølje, hvor vi kan tilbyde såvel høj profil-, discount- og specialistløsninger gennem vore dedikerede divisioner.

Vi ønsker at tage en udviklende partnerrolle i forhold til den enkelte kunde, og dermed også skræddersy netop den løsning, som passer til den enkelte.

Vi vil gennem et dedikeret fokus på fødevarer, og særligt ferskvarer, sætte fødevareagendaen på det danske foodservice marked.

Vi sætter mennesket i centrum, og særligt vore medarbejdere, som vi målrettet uddanner, så vi sikrer at vores kunder oplever os som den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken.

 

 

         

En del af Foodservice Danmark

Catering Engros

Danmarks foodservice forretningspartner #1

Catering Engros er totalleverandør af fødevarer til professionelle, med distributionscentre fordelt over hele landet. Vi har over 100 lastbiler, som hver dag forsyner kantiner, restauranter, hoteller, hospitaler, plejehjem mv.

Læs mere om Catering Engros

Dagrofa S-Engros

Danmarks foodservice discounter #1

Dagrofa S-Engros er Danmarks største Cash & Carry grossist med 29 engrosbutikker centralt placeret over hele Danmark. Vi sælger varer til  fast food, restauranter, værtshuse og kiosker, til Danmarks billigste priser.

Læs mere om S-Engros

Specialister

SPECIALISTER I KVALITETSPRODUKTER

Vi er ene- eller medejer af en række af Danmarks bedste specialister indenfor frugt & grønt, ost og kød. Sammen sætter vi fødevareagendaen på foodservicemarkedet

Læs mere om vores specialister

Om FoodService Danmark

Den foretrukne fødevarepartner

FoodService Danmark er den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken

Læs mere om os