Vores kunder

Som ledende leverandør til foodservice sektoren i Danmark, har vi gennem vores unikke portefølje af grossist- og specialist divisioner, mulighed for at servicere alle typer af professionelle kunder med et unikt fødevaresortiment, der dækker alle kundens behov.

Dels har vi gennem vores unikke portefølje af specialistselskaber indenfor ferskvarer, markedets bredeste sortiment af kød, ost samt frugt og grønt. Desuden har vi udviklet en bred og spændende portefølje af egne mærker, indenfor såvel konventionelle- som økologiske varer.

Vi servicerer dagligt mange tusinde kunder rundt i Danmark. Vi har foretaget en skarp segmentering af vores kunder, sådan at vi gennem dyb indsigt i vore kunders behov, er i stand til at servicere den enkelte kunde ud fra netop dennes behov. Nogle kunder har specielle behov i forhold til hvorvidt de ønsker varen leveret, eller selv ønsker at afhente, andre har helt specielle ønsker til kvalitetsniveau på det enkelte produkt.

Vores kunder spreder sig fra restauranter, caféer og hoteller, til fastfood, kiosker, kantiner og den offentlige sektor.

Vores kunder kan ud over et stærkt og målrettet sortiment, forvente en høj service, som er skabt gennem dedikerede medarbejdere, stærke systemer og en række specifikke servicepakker. Vi har en kompetent og veluddannet salgsorganisation, der gennem stærke partnerskaber med vores kunder, medvirker til udvikling af kundernes forretning.

Uanset om vores kunder ønsker en høj service, det brede sortiment og sikre leveringsløsning i Catering Engros, eller man gennem vores stærke discountkoncept i Dagrofa S-Engros, ønsker et mere begrænset sortiment til en stærk pris, så sætter alle vores mere end 1.000 medarbejdere, den gode personlige service i højsædet.

 

              

En del af Foodservice Danmark

Catering Engros

Danmarks foodservice forretningspartner #1

Catering Engros er totalleverandør af fødevarer til professionelle, med distributionscentre fordelt over hele landet. Vi har over 100 lastbiler, som hver dag forsyner kantiner, restauranter, hoteller, hospitaler, plejehjem mv.

Læs mere om Catering Engros

Dagrofa S-Engros

Danmarks foodservice discounter #1

Dagrofa S-Engros er Danmarks største Cash & Carry grossist med 29 engrosbutikker centralt placeret over hele Danmark. Vi sælger varer til  fast food, restauranter, værtshuse og kiosker, til Danmarks billigste priser.

Læs mere om S-Engros

Specialister

SPECIALISTER I KVALITETSPRODUKTER

Vi er ene- eller medejer af en række af Danmarks bedste specialister indenfor frugt & grønt, ost og kød. Sammen sætter vi fødevareagendaen på foodservicemarkedet

Læs mere om vores specialister

Om FoodService Danmark

Den foretrukne fødevarepartner

FoodService Danmark er den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken

Læs mere om os