Om os

FoodService Danmark er en ledende leverandør til foodservice sektoren i Danmark. Med vores unikke formatportefølje, er vi i stand til at servicere alle typer af foodservice kunder i Danmark med unikke fødevareløsninger, med særligtt fokus på ferskvarer og høj service. Vi tilbyder samtidig vore medarbejdere en fantastisk arbejdsplads, og vores leverandører og øvrige samarbejdspartnere en stærk partner.

FoodService Danmark består af en række specialiserede divisioner, der er i stand til at levere alle typer af fødevarer til professionelle køkkener. Det er en del af vores fælles mission, at vi udvikler løsninger og koncepter, der skal styrke vores kunders forretning og vækst – og at vi ikke går på kompromis med kvaliltet, fødevaresikkerhed og service. Kort sagt arbejder vi hver dag, med at sætte fødevareagendaen på foodservice markedet.

Vore medarbejdere er veluddannede, og gennem vores lokale tilstedeværelse er vi i stand til at levere en målrettet og individuel service, til hver og én af vores kunder. Vore 29 cash & carry engros lagre rundt i Danmark, kan sammen med vores landsdækkende distributionsnet servicere vores kunder 363 dage om året.

Vores specialistselskaber indenfor kød, ost samt frugt og grønt, tilbyder markedets bredeste og stærkeste sortimenter indenfor disse kategorier. De har en dyb indsigt i kundernes behov, og i et tæt samarbejde med leverandører i såvel ind- som udland.

Vi har stor fokus på miljø og har en ISO 14001 certificering i vores distributionsforretning.

Læs mere om vores stærke divisioner nedenfor:

 

Cash & Carry                        Distribution                        Specialister

                     

 

En del af Foodservice Danmark

Catering Engros

Danmarks foodservice forretningspartner #1

Catering Engros er totalleverandør af fødevarer til professionelle, med distributionscentre fordelt over hele landet. Vi har over 100 lastbiler, som hver dag forsyner kantiner, restauranter, hoteller, hospitaler, plejehjem mv.

Læs mere om Catering Engros

Dagrofa S-Engros

Danmarks foodservice discounter #1

Dagrofa S-Engros er Danmarks største Cash & Carry grossist med 29 engrosbutikker centralt placeret over hele Danmark. Vi sælger varer til  fast food, restauranter, værtshuse og kiosker, til Danmarks billigste priser.

Læs mere om S-Engros

Specialister

SPECIALISTER I KVALITETSPRODUKTER

Vi er ene- eller medejer af en række af Danmarks bedste specialister indenfor frugt & grønt, ost og kød. Sammen sætter vi fødevareagendaen på foodservicemarkedet

Læs mere om vores specialister

Om FoodService Danmark

Den foretrukne fødevarepartner

FoodService Danmark er den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken

Læs mere om os