Leverandører

 

I FoodService Danmark arbejder vi hele tiden med at have det rigtige sortiment og de rigtige produkter til vores kunder - hvadenten det gælder den lokale pizzabar, café kæden, kantinen eller top restauranten.

Nøglen til vores succes ligger i vores tætte samarbejde med udvalgte leverandører. Høj kvalitet, stabil leverance og innovation er i højsædet, når vi udvælger vores samarbejdspartnere.

Udover vores egne specialist selskaber, arbejder vi i vores indkøbs- og kategoriafdeling, konstant med at afsøge markedet for spændende innovative leverandører, der sammen med os vil sikre vores kunder den bedste kvalitet, den bedste pris, og den mest stabile levering.

Sammen med vores specialisteselskaber og vores udvalgte samarbejdspartnere, arbejder vi dagligt med at sætte fødevareagendaen på foodservice markedet.

 

 

                          

                                          

                          

 

Levering til FoodService Danmark?

Har du som leverandør innovative tanker, produkter i den rigtige kvalitet til vores målgrupper og en stabil forsynings streng, er du velkommen til at kontakte vores indkøbs- og kategoriafdeling på tel.70 80 80 80.

Se vores logistik guide her

Become a supplier for FoodService Danmark

If you have innovative ideas, great quality products for our target groups and a stable supply chain, you are more than welcome to contact our supply and category management team: +45 70 80 80 80

Read our logistics guide here

 

En del af Foodservice Danmark

Catering Engros

Danmarks foodservice forretningspartner #1

Catering Engros er totalleverandør af fødevarer til professionelle, med distributionscentre fordelt over hele landet. Vi har over 100 lastbiler, som hver dag forsyner kantiner, restauranter, hoteller, hospitaler, plejehjem mv.

Læs mere om Catering Engros

Dagrofa S-Engros

Danmarks foodservice discounter #1

Dagrofa S-Engros er Danmarks største Cash & Carry grossist med 29 engrosbutikker centralt placeret over hele Danmark. Vi sælger varer til  fast food, restauranter, værtshuse og kiosker, til Danmarks billigste priser.

Læs mere om S-Engros

Specialister

SPECIALISTER I KVALITETSPRODUKTER

Vi er ene- eller medejer af en række af Danmarks bedste specialister indenfor frugt & grønt, ost og kød. Sammen sætter vi fødevareagendaen på foodservicemarkedet

Læs mere om vores specialister

Om FoodService Danmark

Den foretrukne fødevarepartner

FoodService Danmark er den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken

Læs mere om os