Stærk Frugt og Grønt direktør hentes til Prima Frugt A/S

28. november 2017

Som et led i FoodService Danmarks strategiske satsning på specialistselskaber med unikke fagkompetencer, tiltræder Peter Løth pr. 1. januar 2018 som direktør i specialistselskabet Prima Frugt A/S. Med en tung ledelsesmæssig samt faglig og strategisk tilgang til frugt & grønt, får Peter Løth en afgørende rolle i Prima Frugt A/S´s videre udvikling.

52-årige Peter Løth kommer fra en stilling som kategoridirektør i COOP og har mere 25 års erfaring fra frugt & grønt branchen, hvor han gennem en årrække har været ansat i Dansk Supermarked som bl.a. indkøbschef på frugt & grønt. Peter Løth har udover ansvaret for frugt, grønt og blomster haft det kommercielle kategoriansvar for Coop.dk / MAD, ligesom han har haft ansvaret for lokalvareafdelingen og afdelingen for kvalitet og fødevaresikkerhed.

”Med Peter Løth føjer vi udover en stærk faglig profil solide strategiske og ledelsesmæssige kompetencer til Prima Frugt A/S. Peter kan bidrage med et stærkt kommercielt og værdiskabende mind-set og er derfor på alle måder et utroligt godt match til den udvikling, som Prima Frugt A/S og FoodService Danmark er midt i”, siger Christian J. Storinggaard, adm. direktør i FoodService Danmark.

Prima Frugt A/S blev stiftet i 2009. Virksomheden opkøber kvalitetsvarer direkte fra producenterne og sikrer således en kort og stabil forsyningskæde, ligesom en mere intensiv dialog med avlerne sikrer friske varer til konkurrencedygtige priser. Prima Frugt A/S blev i 2013 opkøbt af FoodService Danmark og holder i dag til på virksomhedens nye domicil i Ishøj.

FoodService Danmark med Christian J. Storinggaard i spidsen fortsætter sin strategiske udvikling, hvor virksomheden det seneste år har gennemgået en række forandringer internt. En stærk organisation er bygget op, og synergier er skabt mellem virksomhedens centrale funktioner og de tilhørende specialistselskaber, virksomheden er helt eller delvise ejere af. Alene i 2017 er to nye specialist selskaber – Strandby fisk og Grambogård – kommet til. Specialistselskaberne er en vigtig strategisk prioritering i FoodService Danmark, som skal være med til at eksekvere selskabets stærkt kundecentrerede vækststrategi. En strategi, som skal gøre virksomheden til den førende spiller på foodservicemarkedet i Danmark.

”Ansættelsen af Peter Løth betyder desværre, at vi må tage afsked med forhenværende direktør Tonny Christensen. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Tonny for hans store indsats gennem mange år i Prima Frugt A/S”, siger Christian J. Storinggaard.

For yderligere information kontakt venligst:

Adm. direktør i FoodService Danmark, Christian j. Storinggaard på telefon 4092 8900

Om FoodService Danmark

FoodService Danmark er ejet af Dagrofa aps og omsætter for ca. 4,7 milliarder om året. Virksomheden har 1.400 ansatte og består af Dagrofa S-Engros, som med 29 engrosbutikker er Danmarks største cash & carry grossist, og Catering Engros, som er totalleverandør af fødevarer til professionelle køkkener. Derudover ejer FoodService Danmark selskaberne HKI OST, KødGrossisten, Grønt Fokus, Prima frugt, Strandby Fisk & Grambogård.

En del af Foodservice Danmark

Catering Engros

Danmarks foodservice forretningspartner #1

Catering Engros er totalleverandør af fødevarer til professionelle, med distributionscentre fordelt over hele landet. Vi har over 100 lastbiler, som hver dag forsyner kantiner, restauranter, hoteller, hospitaler, plejehjem mv.

Læs mere om Catering Engros

Dagrofa S-Engros

Danmarks foodservice discounter #1

Dagrofa S-Engros er Danmarks største Cash & Carry grossist med 29 engrosbutikker centralt placeret over hele Danmark. Vi sælger varer til  fast food, restauranter, værtshuse og kiosker, til Danmarks billigste priser.

Læs mere om S-Engros

Specialister

SPECIALISTER I KVALITETSPRODUKTER

Vi er ene- eller medejer af en række af Danmarks bedste specialister indenfor frugt & grønt, ost og kød. Sammen sætter vi fødevareagendaen på foodservicemarkedet

Læs mere om vores specialister

Om FoodService Danmark

Den foretrukne fødevarepartner

FoodService Danmark er den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken

Læs mere om os