FoodService Danmark køber Grambogård

29. maj 2017

FoodService Danmark, som er en del af dagligvarekoncernen Dagrofa, har opkøbt det succesfulde fynske slagteri Grambogård.

Til redaktionen, den 29. maj 2017 

FoodService Danmark, som er en del af dagligvarekoncernen Dagrofa, har opkøbt det succesfulde fynske slagteri Grambogård.

FoodService Danmark tilbyder fødevarer til den danske restaurations- og kantinebranche med særligt fokus på ferskvarer og høj service. Her passer Grambogårds eksklusive kvalitetsniveau og stærke profil perfekt ind i fremtidsplanerne.

'Opkøbet af Grambogård flugter med vores strategi om at være den foretrukne fødevarepartner for Danmarks professionelle køkkener. Vores kunder stiller i stigende grad krav til hele værdikæden – fra opdræt til tallerken – og med Grambogård som ny økologisk specialistproducent bliver FoodService Danmark landets førende leverandør af velfærdskød', siger Christian Jørgensen Storinggaard, adm. direktør i FoodService Danmark. 

FoodService Danmark er i forvejen ene- eller medejer af en række specialistvirksomheder inden for kvalitetsfødevarer, og engrosvirksomheden vil i fremtiden satse endnu mere på den øverste del af markedet. Det er opkøbet af Grambogård et udtryk for.

'Dagrofa har valgt at satse på de områder, hvor vi kan være bedst i markedet. Inden for foodservice er vi meget stærke på ferskvarer, og med opkøbet af Grambogård styrker vi denne kategori yderligere. Derudover vil det skærpe kødprofilen i de største af vores MENY-butikker, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel på produkter af exceptionel kvalitet med fokus på økologi og dyrevelfærd', siger Per Thau, koncernchef i Dagrofa.

Hos Grambogård er der store forventninger til indlemmelsen i Dagrofa-koncernen:

'Vores succes er bygget på en kompromisløs tilgang til dyrevelfærd, slagtemetoder og kødkvalitet. For yderligere at styrke og udvikle dette koncept har vi brug for en stærk partner, der vil det samme som os. Derfor passer vi rigtig godt sammen med FoodService Danmark, som deler vores passion for den unikke spiseoplevelse', siger Alex Lysemose, direktør Grambogård.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Adm. direktør i FoodService Danmark, Christian Jørgensen Storinggaard på tlf.: 40 92 89 00
Koncernchef i Dagrofa, Per Thau på telefon.: 41 99 34 02

 

En del af Foodservice Danmark

Catering Engros

Danmarks foodservice forretningspartner #1

Catering Engros er totalleverandør af fødevarer til professionelle, med distributionscentre fordelt over hele landet. Vi har over 100 lastbiler, som hver dag forsyner kantiner, restauranter, hoteller, hospitaler, plejehjem mv.

Læs mere om Catering Engros

Dagrofa S-Engros

Danmarks foodservice discounter #1

Dagrofa S-Engros er Danmarks største Cash & Carry grossist med 29 engrosbutikker centralt placeret over hele Danmark. Vi sælger varer til  fast food, restauranter, værtshuse og kiosker, til Danmarks billigste priser.

Læs mere om S-Engros

Specialister

SPECIALISTER I KVALITETSPRODUKTER

Vi er ene- eller medejer af en række af Danmarks bedste specialister indenfor frugt & grønt, ost og kød. Sammen sætter vi fødevareagendaen på foodservicemarkedet

Læs mere om vores specialister

Om FoodService Danmark

Den foretrukne fødevarepartner

FoodService Danmark er den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken

Læs mere om os