Dagrofa S-Engros i Helsingør står klar efter storstilet ombygning

28. juni 2016

Efter en storstilet ombygning åbner fødevaregrossisten Dagrofa S-Engros nu sin nye, kæmpe butik i Helsingør. Med 2.300 m2 energivenligt engrosmarked får områdets professionelle køkkener nu endnu bedre lokale muligheder for at handle kvalitetsfødevarer og ferskvarer til faste lave afhentningspriser.

Dagrofa S-Engros, som er Danmarks førende fødevarekæde for professionelle køkkener, genåbner nu officielt i Helsingør. Det sker efter flere måneders ombygning af den populære butik på Ole Rømers vej 4.

Den 29. juni fra morgenstunden står butikschef Britta Riis og medarbejderne klar til at invitere kunder og partnere fra hele Nordsjælland indenfor i 2.300 m2 gennemrenoveret engrosmarked.

Butikken i Helsingør byder bl.a. på udvidet kølerum på 215 m2 og et frostrum på hele 320 m2. Og så er der etableret 100 m2 nedkølet grønttorv til det store sortiment af frisk frugt og grønt. I de store nedkølede områder finder kunderne bl.a. dansk kød fra Himmerland Kød, nye typer af salater og grøntvarer, mens butikken generelt set har fået mere og bedre plads til at udskifte og udvide sortimentet løbende.

”Dagrofa S-Engros er i en rivende udvikling, hvor vi samtidig med, at forretningen vokser også ombygger og udvider vores landsdækkende butiksnet. Helsingør er første eksempel på, hvad de professionelle kunder fremover vil opleve, når de træder ind i deres lokale Dagrofa S-Engros-butik. Blandt meget andet er det et markant løft på hele ferskvaresiden, en stor udvidelse i vores køle- og frostsortiment og decideret afdeling til catering og fastfood”, siger Henrik Clausen, adm. direktør i FoodService Danmark.

Energi- og miljøvenlig

Som led i den store ombygning er butikken i Helsingør blevet gentænkt – både i forhold til ferskvareafdelinger og med fokus på anvendelse af nyeste, grønne teknologier. F.eks. med glaslåger til frostrummet, som gør det nemt at tilgå varerne og sænker energiforbruget og valg af lavenergi, LED-belysning i hele butikken. Og så genanvender butikken nu overskydende varme fra køleanlægget til butiksopvarmning.

”Vores lokale kunder har haft stor interesse for den store ombygning og rigtig mange har spurgt ind til vores arbejde med energiforbedringer. I det hele taget har kunderne taget det rigtig pænt, at vi har rodet, som vi har. Nu glæder vi os til at byde dem velkommen i Danmarks vel nok flotteste og mest indbydende cash & carry grossistforretning”, siger Britta Riis, butikschef i Dagrofa S-Engros Helsingør.

For yderligere information kontakt venligst:

Butikschef i Dagrofa S-Engros, Britta Riis, på telefon 2518 7504

Adm. direktør i FoodService Danmark, Henrik Clausen, på telefon 4070 2903

Fakta:
Dagrofa S-Engros er Danmarks førende cash & carry-kæde med 29 fysiske butikker, hvor professionelle kunder, som selv forarbejder eller videresælger fødevarer, køber og afhenter deres varer. Dagrofa S-Engros betjener over 30.000 kunder og har en central rolle i f.eks. caféer, mindre hoteller og restauranters hverdag som lokalforankret og kvalitetsbevidst foodservice-butik med lave priser. Dagrofa S-Engros er ejet af FoodService Danmark, en af landets førende leverandører af fødevarer til restauranter, hoteller, caféer, kantiner og storkøkkener. Årligt omsætter selskabet for mere end 4,5 mia. kroner.

En del af Foodservice Danmark

Catering Engros

Danmarks foodservice forretningspartner #1

Catering Engros er totalleverandør af fødevarer til professionelle, med distributionscentre fordelt over hele landet. Vi har over 100 lastbiler, som hver dag forsyner kantiner, restauranter, hoteller, hospitaler, plejehjem mv.

Læs mere om Catering Engros

Dagrofa S-Engros

Danmarks foodservice discounter #1

Dagrofa S-Engros er Danmarks største Cash & Carry grossist med 29 engrosbutikker centralt placeret over hele Danmark. Vi sælger varer til  fast food, restauranter, værtshuse og kiosker, til Danmarks billigste priser.

Læs mere om S-Engros

Specialister

SPECIALISTER I KVALITETSPRODUKTER

Vi er ene- eller medejer af en række af Danmarks bedste specialister indenfor frugt & grønt, ost og kød. Sammen sætter vi fødevareagendaen på foodservicemarkedet

Læs mere om vores specialister

Om FoodService Danmark

Den foretrukne fødevarepartner

FoodService Danmark er den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken

Læs mere om os