Bestyrelses- & ledelsesændringer i FoodService Danmark

10. april 2018

Christian J. Storinggaard stopper som adm. direktør i FoodService Danmark.

Christian J. Storinggaard stopper som adm. direktør i FoodService Danmark. Claus Juel-Jensen, tidligere adm. direktør i NETTO International, overtager indtil ny adm. direktør er på plads.

”Christian J. Storinggaard har det seneste år gjort en stor indsats for at vokse vores Food Service aktiviteter. Vi er flyttet til nye faciliteter i Ishøj og har med god succes fået mange nye kunder ombord. På trods af en fremgang i omsætningen har indtjeningen dog ikke haft samme gode takter, og derfor har vi efter aftale med Christian valgt at stoppe samarbejdet”, udtaler Jesper Lok, bestyrelsesformand for FoodService Danmark og ejeren Dagrofa Aps.

Han tilføjer ”Samtidig har vi glæden af at ønske Tore Bekken, adm. direktør i ASKO, og Håkan Åkerström, koncernchef i Martin & Servera, velkommen ombord. Begge indtræder i bestyrelsen senere på måneden”.

Jesper Lok afslutter ”Vi ser fortsat et stort potentiale i FoodService Danmark, og med disse ændringer er vi overbevist om, at vi kan forløse dette”.

Yderligere info:
Jan Helleskov, kommunikationsdirektør i Dagrofa, tlf. 4199 3202

En del af Foodservice Danmark

Catering Engros

Danmarks foodservice forretningspartner #1

Catering Engros er totalleverandør af fødevarer til professionelle, med distributionscentre fordelt over hele landet. Vi har over 100 lastbiler, som hver dag forsyner kantiner, restauranter, hoteller, hospitaler, plejehjem mv.

Læs mere om Catering Engros

Dagrofa S-Engros

Danmarks foodservice discounter #1

Dagrofa S-Engros er Danmarks største Cash & Carry grossist med 29 engrosbutikker centralt placeret over hele Danmark. Vi sælger varer til  fast food, restauranter, værtshuse og kiosker, til Danmarks billigste priser.

Læs mere om S-Engros

Specialister

SPECIALISTER I KVALITETSPRODUKTER

Vi er ene- eller medejer af en række af Danmarks bedste specialister indenfor frugt & grønt, ost og kød. Sammen sætter vi fødevareagendaen på foodservicemarkedet

Læs mere om vores specialister

Om FoodService Danmark

Den foretrukne fødevarepartner

FoodService Danmark er den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken

Læs mere om os